Marjolein Schultheiss
Praktijknaam: DromenDurvenDelen
E-mail: marjolein@dromendurvendelen.eu
Telefoonnummer: 06-14987372
Website: www.dromendurvendelen.eu

Ik ben een Life Coach op missie om vrouwen te laten groeien. Zodat zij vol vertrouwen en bewustzijn in het leven staan, kunnen stralen en hun dromen waar kunnen maken. Ik geloof in de wet van de aantrekkingskracht. Als je de invloed die je hebt ontdekt en bewuste keuzes maakt, trek je aan wat je uitzendt.

Dat is waarom ik mijn praktijk DromenDurvenDelen heb genoemd:
  • Dromen – het doel dat je wilt bereiken.
  • Durven – het lef dat je daarvoor nodig hebt.
  • Delen – als je iets deelt, groeit het.

Inzicht zonder handeling geeft geen verandering.

Dat is mijn credo. Ik ben een Life Coach 3.0. Dat betekent dat ik hoofd (kennis), hart (gevoel) en ziel (intuïtie) met elkaar verbind, zodat balans ontstaat. Daardoor kom je in actie. Want alleen dan zet je dingen in beweging.

Zelf werk ik ook met mijn hoofd, hart en ziel in balans. Ik kan vanuit mijn jarenlange ervaring goed analyseren en signaleren. Door je vragen te stellen dring ik snel door tot de kern. Ik doe me niet anders voor dan ik ben en durf zelf ook kwetsbaar te zijn. Omdat daar juist kracht ligt.

Bij mij gaat het er niet om dat je moet veranderen. Je breidt jouw gereedschapskist uit, zodat je handvatten hebt om je verlangen vorm te geven en te realiseren.

KISS: Keep It Super Simpel

Dat is mijn geheim als Life Coach. Het is allemaal niet zo ingewikkeld. Als je teveel in je cirkeltje blijft hangen, dan vernauwt dat steeds verder. Daardoor lijkt het alsof je niet verder komt. Meestal is de oplossing veel simpeler dan je dacht.

Woorden die bij mij passen zijn: “Vertrouwen. Liefde. Positieve insteek. Humor. Regie. Realistisch. Wereldburger. Creërend vermogen.”

  • Ga jij ook voor meer meer zelfvertrouwen?
  • Wil je af van dat onzekere gevoel?
  • Je eigen richting bepalen?
  • Verantwoordelijkheid voor je eigen leven nemen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Doelgroep: vrouwen