Marie-Alice Storimans
Praktijknaam: Heel je bewustzijn
Telefoonnummer: 030 – 27 12 855 / 06 – 81 16 97 00
E-mail: m.storimans@gmail.com
Website: www.heeljebewustzijn.nl

Wees je bewust van wie je bent, wat je doet en wat je wilt en richt je focus op wat je verlangt.

Binnen Heeljebewustzijn ondersteun ik cliënten, die in beweging willen komen en belemmeringen ervaren waardoor ze niet het leven leiden dat ze zouden willen. Ik ondersteun je bij het ontdekken van wat je werkelijk wilt en hoe je dat nu kunt bereiken. Voor mij zijn bewustzijn, zelfverantwoordelijkheid, vrijheid, jouw eigen wijsheid en zelfstandigheid essentieel.

De focus wordt gericht op de toekomst en wat jij wilt, waarbij we wegblijven uit jouw levensverhalen. De kracht en ondersteunende voorbeelden uit verleden gebruiken we en de belemmeringen en lasten uit verleden klikken we doeltreffend weg.

Vorm: LIFECOACHING en TOUCH OF MATRIX om oude informatie snel en blijvend te verwijderen en nieuwe informatie in te voeren.

Nieuwsgierig? Bel of mail vandaag nog voor informatie of het maken van een kennismakingsafspraak.

Expertise: gevormd en gekneed door het leven, HSP, Vanishing Twin, ouderschap en medemensen, HBO Arbeidsmarktpolitiek/Personeelsbeleid, HBO Zingeving & Spiritualiteit. Ik ben naast Lifecoach gecertficeerd Touch of Matrixtherapeut. Ik ben intuïtief ingesteld, zie samenhang, zoek verbinding en heb een open hart en geest.

Ik ben aangesloten bij CAT Het Collectief Alternatief Therapeuten.