JAARLIJKSE KICK-OFF DAG

Wat is de kick-off dag en wat gebeurt er op onze jaarlijkse Kick-off dag?

Voor wie is deze dag?
De kick-off dag is er voor alle leden. Iedereen is van harte welkom.

Verplicht of vrijblijvend?
Tijdens de jaarlijkse kick-off dag ben je niet verplicht om te komen. Wij verplichten verschillende andere punten binnen onze beroepsvereniging ook niet. Wel willen wij benadrukken dat deelname belangrijk is om een goede Life Coach te blijven. Mede om deze reden vinden wij aanwezigheid dus wel belangrijk tijdens deze kick-off dag.

Netwerken met gelijkgestemde;
Op de kick-off dag bespreken wij een paar casussen en doen wij aan reflectie sessies. In de pauzes staat netwerken met elkaar centraal. De kick-off dag vindt altijd plaats in de eerste maand van het nieuwe jaar. Het nieuwe jaar roept ons op om vanuit verbinding samen verder te groeien. Dit doen wij door elkaar te stimuleren en motiveren waar het nodig is, zodat onze coach kwaliteiten zich verder kunnen ontwikkelen en wij onszelf naar een hoger plan tillen.

Leuke en leerzame workshops;
Op de kick-off dag geven wij verschillende workshops waarin je extra handvatten ontvangt die je kan inzetten als coach. Workshops waardoor je blijft groeien in je coachvaardigheden.

Wat kost de kick-off dag;
De kosten van de kick-off dag zitten in het jaarlijkse Premium lidmaatschap. Hiervoor hoeft niet extra betaald te worden.
Heb jij het Basis lidmaatschap, dan zijn de kosten 15,- euro voor de hele dag incl. zaalhuur, koffie/thee/Lunch en de nieuwjaarsborrel.