Interview: Ontdek je eigen kracht!

Durf jij de confrontatie met jezelf aan te gaan? Marjolein Schultheiss heeft met veel plezier in de zorg gewerkt. Eerst als fysiotherapeut en later als indicatiesteller bij het CIZ. In de loop der tijd groeide ze steeds meer toe naar een zelfstandige onderneming...

“Het waardevolle traject van de verandering”

“Het waardevolle traject van de verandering”

 “Het waardevolle traject van de verandering”Hoor je wel eens de zin ‘zo is het nu eenmaal’ of zeg je zelf wel eens “zo ben ik”? Ik hoor ze in ieder geval, zowel tijdens consulten als in het dagelijkse leven. Het zijn voorbeelden van uitspraken (gedachten)...

Powerteam al bijna op de helft

Powerteam al bijna op de helft

If you can dream it, you can do it.Vol enthousiasme is het Powerteam bezig aan hun traject.Wat een enorme groei maken we samen mee, tot de weg naar volledig ondernemerschap als Life-Coach. Ook interesse?Klik hier voor meer informatie

Domino Day

Voor alle (ex-) kankerpatiënten en naastenJe krijgt de diagnose kanker. Er wordt je verteld welke behandelingen er uitgevoerd gaan worden. Het zal niet gemakkelijk worden, zeggen ze. Je gaat akkoord met de behandelingen, want je wil blijven leven. Je stelt...

Blog 2 “Peetje precies” – een kwaliteit of een valkuil?

Blog #2 “Peetje precies” – een kwaliteit of een valkuil? Ja, je leest het goed “Peetje precies”! Nee…. niet “Pietje precies” 😉 In mijn vorige blog “Geloof in jezelf” schreef ik o.a. erover hoe belangrijk het voor mij is bewust te zijn van mijn kernwaardes...

Eigen schuld, dikke bult

Enige tijd geleden zat ik in een gesprek met een klant die ik coachte, waarin we het hadden over het voorkomen van kanker door je manier van leven. Al redenerend kwamen we erop uit dat het wel eens je eigen schuld kon zijn dat je kanker krijgt. Ik was...

Wat betekent het woord Overvloed voor jou?

Voor mij betekend het meer dan genoeg hebben bijvb. Geld, Vrienden, Verre reizen, een prachtig huis maar ook LIEFDE!
Rijkdom voelen in het hart is iets anders dan rijkdom voelen vanuit bezittingen. Vanuit overvloed aan bezittingen is het geluksgevoel kortstondig en tijdelijk. Je kunt je badend in je geld en juwelen, wonend in een prachtige villa en rijdend in de auto van je dromen toch nog eenzaam , arm en ongelukkig voelen.
Rijkdom vanuit het hart is stromend als een niet te stoppen waterval of rivier. Dit is overvloed van liefde wat alle kanten op stroomt, mij overstroomd, warm, zacht, het zit in mij en het stroomt uit mij. Als ik contact maak met mijn diepste zijn of ziel , net hoe je het noemen wilt, is er altijd meer dan voldoende overvloed. Daar bestaan geen tekorten en is alles aanwezig wat ik nodig heb. Als ik daar aanwezig ben is er licht en ruimte in overvloed en doe ik alles vanuit liefde voor mezelf en medemensen. Daar is geen twijfel aanwezig, geen boosheid, geen ontevredenheid, jaloezie of angst en ben ik in vrede met alles wat is.
Het is de plek waar ik graag wil zijn, zo vaak mogelijk, maar mijn hoofd probeert me er zo vaak bij vandaan te houden en verteld me dan allerlei dingen waar ik niet blij van wordt…”je kan het niet, je bent het niet waard, daar heb je helemaal geen tijd voor”,Bla Bla Bla. Gelukkig weet ik inmiddels wel beter. Als ik overvloed wil voelen hoef ik alleen maar contact te maken met mijn mooie hart die mij verteld dat ik er mag zijn, dat ik liefde ben, dat ik helemaal mezelf mag zijn en mezelf mag laten zien.
“Shine your light babe!” zegt mijn hart…”dit is waarvoor jij hier bent”. Deze OVERVLOED van licht en liefde wil ik zo graag uitstralen, mensen hiermee inspireren en laten ervaren hoe het anders kan en hoe het is om vanuit liefde te gaan leven. En dit laatste gaat vooral over jezelf…want daar begint een leven vol overvloed.
Doe je mee?

Namasté