Als Life Coach is het belangrijk dat je zichtbaar en herkenbaar bent. Klanten moeten gelijk zien wie je bent, waarvoor je staat en wat je bied. Jezelf presenteren.

Presenteren is een verhaal vertellen en jouw mening toevoegen. Als ik mezelf presenteer vertel ik mijn verhaal en gebruik mijn visionboard( 2011). Een visionboard is een collage van foto’s en teksten die je uit tijdschriften, boeken en of internet haalt. Het vertelt een persoonlijke verhaal over hoe je in het leven staat en geeft een beeld van visie en passie. Mijn visionboard is de navigatiesysteem die mij inzicht geeft of ik op koers zit.

 

In het leven benader ik dingen met liefde, zoals je zult opmerken als je naar mijn visionboard kijkt. Met “The Debbie appeal” refereer ik naar mijn behoefte om mezelf te onderscheiden in alles wat ik doe.  Ik wil authentiek zijn en ik hecht veel waarde aan “feeling connected” (in contact zijn) met mijn klant en vooral met mezelf.

 

De Life Coach opleiding heeft me bewuster gemaakt van mijn kwaliteiten. Als creatieveling gebruik ik mijn creativiteit bij het visueel maken van coaching vragen en visualisatie oefeningen van de klant.

Ik ben dankbaar en blij dat ik de Life Coach en Verdieping opleiding van LCPG(Life Coach Professional Group) heb gevolgd. Het heeft me een goede basis gegeven om De Debbie Appeal verder te ontwikkelen. Als je de uitdaging wil aangaan om jezelf beter te leren kennen dan is de LCPG opleiding een aanrader.